Pénzügyek, célok, É.L.E.T.

Blogom lényege pénzügyeink tervezésének dokumentálása és publikálása mások számára. Azért osztom meg másokkal is ezeket az információkat, hogy legyen példa... Mire? Arra, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, vagy arra, hogy hogyan nem szabad a pénzzel bánni... Hogy melyik lesz, rajtam/rajtunk múlik, pénzügyeink nyitott könyv lesz mindenki számára. A mai világból hiányzó őszinteséggel bevállalom jó és rossz döntéseinket egyaránt. Aztán, hogy a kezdeti lelkesedést meddig tudom fenntartani... ;) U.I.: Persze a tisztelt adóhatóság emberei legyenek tisztában azzal, hogy ez csak egy fikció, bármilyen személy anyagi helyzetével való hasonlóság csak a véletlen műve...

Befektetés és hitel

FusionCharts.
 
View XML for the above chart

Linkblog

2012.05.13. 19:05 DemjanJr

Az elkölthető pénz beosztása

Ha már tudod, havonta mennyi pénzt költhetsz el, akkor nincs más dolgod, mint elosztani azt négyfelé, az alábbiak szerint:

Hónap 10-től 17-ig (8 nap),
Hónap 18-tól 24-ig (7 nap),
Hónap 25-től következő hónap 1-ig (28-30-31 napos hónapok miatt változó, 4-7 nap),
Következő hónap 2-tól következő hónap 9-ig (8 nap).

Így minden hónap 9,17,24 és legutolsó napja fizetésnap! :)

Heti pénz, heti bevétel, heti kiadás!

Egyszerű és kész! :)

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr264506456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása