Pénzügyek, célok, É.L.E.T.

Blogom lényege pénzügyeink tervezésének dokumentálása és publikálása mások számára. Azért osztom meg másokkal is ezeket az információkat, hogy legyen példa... Mire? Arra, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, vagy arra, hogy hogyan nem szabad a pénzzel bánni... Hogy melyik lesz, rajtam/rajtunk múlik, pénzügyeink nyitott könyv lesz mindenki számára. A mai világból hiányzó őszinteséggel bevállalom jó és rossz döntéseinket egyaránt. Aztán, hogy a kezdeti lelkesedést meddig tudom fenntartani... ;) U.I.: Persze a tisztelt adóhatóság emberei legyenek tisztában azzal, hogy ez csak egy fikció, bármilyen személy anyagi helyzetével való hasonlóság csak a véletlen műve...

Befektetés és hitel

FusionCharts.
 
View XML for the above chart

Linkblog

2008.02.24. 18:59 DemjanJr

Működik!

Hihetetlen!

Olyan mértékben működik a januári új taktika, hogy el sem hiszem!
Február végére elértük, hogy "visszaszerezzünk" 100.000 Ft-ot a valahova elköltött összegből, hetente több ezer forintot tudunk félrerakni, szóval nagyon jól működik.

Abszolút kézben tartható a költekezés, nincs megcsúszás, ha mégis, akkor is csak egy szakasz végéig. De szerencsére még erre sem volt példa, minden egyes szakasz szépen eltelt, legtöbbször úgy, hogy az adott szakaszra kapott összegből még maradt is!

Ebből a "maradékból" pedig olyan kiadásokat tudtunk előtérbe helyezni, amiket eddig nem nagyon sikerült. Pl. ruhavásárlás, extra hiteltörlesztés.

Nagyon szuper!

Kiváncsian várom, hogyan fog eltelni március és április, amikorra előre tervezett, de jókora extra kiadással kell "megküzdenünk".


Legkésőbb április végén jelentkezem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr54352790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása