Pénzügyek, célok, É.L.E.T.

Blogom lényege pénzügyeink tervezésének dokumentálása és publikálása mások számára. Azért osztom meg másokkal is ezeket az információkat, hogy legyen példa... Mire? Arra, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, vagy arra, hogy hogyan nem szabad a pénzzel bánni... Hogy melyik lesz, rajtam/rajtunk múlik, pénzügyeink nyitott könyv lesz mindenki számára. A mai világból hiányzó őszinteséggel bevállalom jó és rossz döntéseinket egyaránt. Aztán, hogy a kezdeti lelkesedést meddig tudom fenntartani... ;) U.I.: Persze a tisztelt adóhatóság emberei legyenek tisztában azzal, hogy ez csak egy fikció, bármilyen személy anyagi helyzetével való hasonlóság csak a véletlen műve...

Befektetés és hitel

FusionCharts.
 
View XML for the above chart

Linkblog

2008.01.03. 21:51 DemjanJr

Nem történik semmi

Most látom, az előző postnál nem csak egy évre pontosan, de percre pontosan írtam... :)

Miért is írok most?
Semmi különös nincs, minden csendesen zajlik.
Még nem sikerült elérni, hogy a havi bevételek ne legyenek pontosan egyenlők a havi kiadásokkal, de tervezési síkon közelinek tűnik a dolog. Bár igazából nem is ezzel van a gond, hanem inkább azzal, hogy több pluszpénz és több extra kiadás is jött az elmúlt hónapokban és a pénzügyeink teljesen összekuszálódtak. Nem tudom, hogy ami van még pénz, az miből van, miért van, többet költöttünk, mint amennyit akartunk vagy sem, ilyenek. Január még a ennek a hatásával telik, február lesz az a hónap, amire a rendezett helyzet kialakul.

A hitelkártyáktól sikerült megszabadulnunk, sőt, egy befektetéshez kötött bankkártyát is beszereztem.
Úgy gondolom, ez ember inkább egy ilyen kártyára lehet büszke, nem pedig egy arany hitelkártyára. Többek közt azért is, mert ma már lassan már ezt a fajta hitelkártyát is az ember után dobják...

Szóval, tervek szerint február végén már pénz is fog maradni a racionalizálásnak és a nagyobb önfegyelemnek köszönhetően.

Lássuk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr27283827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása