Pénzügyek, célok, É.L.E.T.

Blogom lényege pénzügyeink tervezésének dokumentálása és publikálása mások számára. Azért osztom meg másokkal is ezeket az információkat, hogy legyen példa... Mire? Arra, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, vagy arra, hogy hogyan nem szabad a pénzzel bánni... Hogy melyik lesz, rajtam/rajtunk múlik, pénzügyeink nyitott könyv lesz mindenki számára. A mai világból hiányzó őszinteséggel bevállalom jó és rossz döntéseinket egyaránt. Aztán, hogy a kezdeti lelkesedést meddig tudom fenntartani... ;) U.I.: Persze a tisztelt adóhatóság emberei legyenek tisztában azzal, hogy ez csak egy fikció, bármilyen személy anyagi helyzetével való hasonlóság csak a véletlen műve...

Befektetés és hitel

FusionCharts.
 
View XML for the above chart

Linkblog

2007.06.13. 14:21 DemjanJr

Nagy dilemma...

Egy fontos dolgon örlődöm, nehéz a döntés:

Jelenleg egészen kedvezően lezárható lenne az autó hitele. Az autó eladási ára fedezné a visszafizetendő összeget... Ezáltal megszűnne egy havi 50-60 ezer Ft-os kiadás. Nem lenne autóhitel, nem lenne kötelező, nem lenne Casco, nem lenne súlyadó (vagyis ami helyette van), nem lenne tankolásra kiadás... De nem lenne autó sem.

De autó meg mégiscsak kell, ezért kellene venni,

a., egy olcsó autót, pl. Polski Fiatot, 50-100.000 Ft-ért... Ez nem olyan vészes összeg. Viszont nem is annyira autó... Boltba el lehetne vele menni, aztán ennyi.

b., kb. 1.000.000 Ft-ért egy jobb használtat. Erre viszont megintcsak sok hitelt kellene felvenni... 4 évre kb. 30.000 Ft havonta... És 4 év múlva lenne egy kb. 10-12 éves autóm...

Hjjjajjjj....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr2698001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása