Pénzügyek, célok, É.L.E.T.

Blogom lényege pénzügyeink tervezésének dokumentálása és publikálása mások számára. Azért osztom meg másokkal is ezeket az információkat, hogy legyen példa... Mire? Arra, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, vagy arra, hogy hogyan nem szabad a pénzzel bánni... Hogy melyik lesz, rajtam/rajtunk múlik, pénzügyeink nyitott könyv lesz mindenki számára. A mai világból hiányzó őszinteséggel bevállalom jó és rossz döntéseinket egyaránt. Aztán, hogy a kezdeti lelkesedést meddig tudom fenntartani... ;) U.I.: Persze a tisztelt adóhatóság emberei legyenek tisztában azzal, hogy ez csak egy fikció, bármilyen személy anyagi helyzetével való hasonlóság csak a véletlen műve...

Befektetés és hitel

FusionCharts.
 
View XML for the above chart

Linkblog

2007.01.29. 07:02 DemjanJr2

Úton a sárga köves úton...

Naszóval...
A karácsonyi extra kiadásokat szerencsére volt mi kompenzálja (karácsonyi bónusz, 13. havi fizu), így a lényeget tekintve nem változott semmi.
Időközben sikerült megszüntetni a KábelTV előfizetést, egy egyszerű szobaantennával sikerült tökéletes megoldást találni a tévézésre. RTL Klub és tv2 bejön, a minőség sem rossz és a havi kábeltv költség is megszűnt.
Február 6.-ára van határidőhőz kötve a hitelkártya visszafizetés, ez a jelek szerint rendben is lesz. Március 6.-ára pedig a másodállás megszüntetés, ami viszont lehet, hogy szintén februárban megvalósul.
Az internet szolgáltatás cseréje viszont bonyolódik. Miután tavaly novemberben megírtam a postot amiben az internet szolgáltatás-váltásáról írtam,  nem sokkal a T-Online előállt egy bejelentéssel, miszerint megnégyszereződik a sebesség és lemondható lesz a telefon... Hmmm... Szóval így már nem olyan rossz... Egyenlőre ezért kivárok. Valószínű, hogy március-április környékén kijönnek a telefon nélküli ADSL-ek is, szóval ez a határidő lehet, hogy módosul. (A netsebesség egyébként pont ma reggel nőtt meg, kb. 0,5 MByte/s... Nagyon durva! :)

Egyenlőre ennyi.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr1231821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása